MATERIÁL – NEREZOVÁ OCEL

Nerezová ocel je kvalitní materiál vhodný jak pro městský mobiliář, tak i pro dětský mobiliář. Metalco vám nabízí širokou škálu produktů z nerezové oceli pro dětská hřiště, parky, náměstí a další venkovní prostory.

Mobiliář z nerezové oceli je navržen s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Pro více informací a tipy na údržbu nerezové oceli si projděte naši online brožuru – Materiály a údržba Metalco, případně nás kdykoliv kontaktujte.

Povrchová úprava nerezové oceli pro mobiliář

Pro výrobu našich produktů a komponentů z nerezové oceli používáme ocel třídy AISI 304 nebo 304L, která je známá pro svou vynikající odolnost proti korozi a mechanickému poškození. Nabízíme také nerezovou ocel třídy AISI 316, kterou doporučujeme v případě umístění v agresivním prostředí. Pro nerezovou ocel nabízíme následující typy povrchové úpravy.

Leštění oceli

Leštěná nerezová ocel se vyznačuje hladkým a lesklým povrchem, který je snadno čistitelný a odolný proti poškrábání.

Elektrické leštění

Na vyžádání můžeme povrch nerezové oceli opatřit také elektrickým leštěním. Tato úprava dodává nerezové oceli maximální lesk a hladkost a je ideální pro produkty, kde je důležitý dokonalý vzhled.

Patinování

Patinovaná nerezová ocel má matný a sametový povrch, který se s časem mění a získává jedinečnou patinu. Je ideální pro aplikace, kde se klade důraz na odolnost a nenáročnou údržbu.

Výhody nerezové oceli pro výrobu mobiliáře

Nerezová ocel se stává čím dál populárnější pro výrobu mobiliáře, a to z dobrých důvodů. Mobiliář nabízí řadu výhod, které z ní dělají ideální volbu pro jakýkoli venkovní prostor.

Odolnost

Nerezová ocel je odolná proti korozi, povětrnostním vlivům a vandalismu. Mobiliář bude vypadat skvěle a vydrží desítky let i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Nízká údržba

Jde o bezúdržbový materiál, který šetří čas a náklady spojené s péčí o mobiliář. Nemusíte si tak dělat zbytečné starosti s drahými nátěry nebo nákladnými opravami.

Všestrannost

Tento materiál se dá použít na výrobu široké škály produktů. Hodí se do jakéhokoli prostředí, od moderních parků a náměstí až po historické zahrady a rekreační oblasti.

Bezpečnost

Nerezová ocel je netoxická a hypoalergenní, takže je bezpečná pro děti i dospělé. Povrch se snadno čistí a dezinfikuje, čímž se snižuje riziko šíření bakterií a chorob.

Ukázky mobiliáře z nerezové oceli

Prohlédněte si naše ukázky vybraného mobiliáře z nerezové oceli. Mezi produkty, které vyrábíme pro městský mobiliář patří například lavičky, stojan na kola, nebo stojan na koloběžky. Z dětského mobiliáře to jsou různé hračky na pružině, houpačka, skluzavka a další. Prozkoumejte naši širokou nabídku a najděte ten správný prvek pro vás.